Skarppi-knäckebröd

Laktosfri, utan tillsatsämnen, fiberrik

Då lågkolhydratdieten landade i Finland och bagerierna utvecklade bröd med lite kolhydrater, beslöt bageriföretagaren Jussi Kumpula pröva på om det var möjligt att tillverka torrt bröd med lite kolhydrater. Det var det.

Skarppi är det enda brödet som utvecklades under lågkolhydrattrenden som fortfarande finns tillgängligt på den finländska marknaden. Skarppi är ett lågkolhydrat-fröknäckebröd som valdes till årets bröd i Finland år 2012. Skarppi var också finalist i tävlingen Vuoden tähtituote (årets stjärnprodukt) år 2013.

"Det här är världens bästa knäckbröd", säger kunderna.

INGREDIENSER

solrosfrö, rågmjöl, havrekli, havreflingor, sesamfrö, linfrö, speltkli, vetekli, salt (1,4 %), vatten, hjorthornssalt E503.

33 % av produkten är frö.

 

EAN:
6430023534123